Confidentialitate

Declaratie legala a proprietarului www.neurologiepediatrica.ro cu privire la prezenta pe internet a informatiilor prezentate in acest sit

Garantie

Continutul si informatiile din acest site sunt pentru locuitorii Romaniei. Proprietarul nu garanteaza faptul ca materialul prezentat in acest site este adecvat pentru folosirea din alte zone geografice sau din alte tari. Proprietarul face eforturi pentru actualizarea site-ului, dar nu garanteaza acuratetea informatiilor sau lipsa erorilor. Utilizatorul acceseaza site-ul pe propria raspundere. Proprietarul nu poate fi tras la raspundere in nici un fel (pentru pagube directe sau indirecte), ca urmare a folosirii informatiilor de pe acest site.
Proprietarul nu isi asuma raspunderea in cazul infectarii cu virusi ca urmare a accesarii materialelor sau linkuri-lor externe aflate pe acest site. Materiale si informatiile sunt furnizate fara a fi însotite de garantii de nici un fel.

Informatii despre asistenta medicala

Proprietarul depune toate eforturile pentru a asigura corectitudinea informatiilor de pe acest site cu privire la asistenta medicala. Informaţiile prezentate pe acest site sunt de natura generala, iar sfaturile medicale trebuie cautate intotdeauna la personalul medical calificat, in cabinetul acestuia. Nici o informatie din materialele aflate in acest site nu poate fi interpretata sub nici o forma reprezentand prescriptie medicala sau recomandare.

Despre proprietatea intelectuala

Materialele prezentate in acest site sunt de natura informativa. Puteti citi, vizualiza, tipari sau descarca si salva materialul din aceste pagini pentru uz personal, dar NU COMERCIAL. Daca reproduceti material din cadrul site-ului, pentru informare personala catre o alta persoana, aveti obligatia precizarii sursei de unde provine informatia precum si adresa web a acestuia.

Link-uri externe

Folosirea linkuri-lor externe (hypertext) catre alt site, duce la parasirea www.neurologiepediatrica.ro catre locatii web care nu sunt sub controlul proprietarului acestui site.
Proprietarul acestui site nu isi asuma raspunderea pentru continutul oricaror terte site-uri catre care exista conexiuni sau legaturi si nu raspunde pentru informatiile continute in acele site-uri.

Materialul clientului

Informatiile postate de la utilizatori in cadrul www.neurologiepediatrica.ro sunt tratate ca fiind neconfidentiale si ca nefiind proprietatea clientului, iar proprietarul acestui site poate utiliza informatiile in orice scopuri, incluzand reproducerea sau publicarea. Astfel, aceste informatii vor fi considerate drept non-confidentiale iar proprietarul acestui site nu va avea nici un fel de obligatie legata de aceste informatii, avand libertatea de a reproduce, utiliza, publica si distribui informatiile respective fara nici o restrictie.

Alte informatii

Proprietarul acestui site nu va comunica catre terte parti, adresele de email folosite de utilizatori pentru corespondenta, pentru inscrierea in sectiunea forum, sau pentru postarile si comentariile de pe blog sau pentru inscrierea si primirea newsletter-ului periodic al www.neurologiepediatrica.ro . Nu agreem SPAM-ul si lucram pentru impiedicarea lui.

actualizat: martie 2010

Copyright © 2010  www.neurologiepediatrica.ro |      Politica de confidentialitate